Tijd: 13:30
Locatie: Divers

Op zaterdag 9 september tijdens Open Monumentendag organiseert Kunstcircuit Deventer samen met een groot aantal vrijwilligers voor de tweede keer Korenlint Deventer!

De koren laten in 2 tot 3 optredens van 25 minuten horen wat zij in hun mars hebben en trekken door de binnenstad van het ene monument naar het andere. De koren en vocale ensembles zijn een mooie afspiegeling van brede palet aan koren dat in Deventer actief is: van klassiek tot pop, van harmony tot shanty, van klein tot groot. De optredens vinden plaats tussen 13.30 en 16.30 uur. Uiteraard is de toegang gratis.

Deelnemende koren zijn: het Bouwkundekoor, Deventer Vocaal Ensemble, d’Iesselsingers, Dore Dubbelkwartet, Euterpe, Maat 16, Vocalis, Vocalized, het Zeebanket en het Ukrain Liberation Orchestra.

Op zoek naar een koor of gewoon geĂ¯nteresseerd in koormuziek? Kom dan kijken en luisteren! Kijk op openmonumentendagdeventer.nl voor programma Open Monumentendag.
Uiteraard zijn er naast de 12 monumenten waar de koren klinken, een groot aantal monumenten open tijdens Open Monumenten.

Klik hier voor blokkenschema Korenlint.