Servicepunt

Over ons

Kunstcircuit Deventer is een netwerkorganisatie en kenniscentrum in en voor Deventer, met programma’s voor het Onderwijs, Amateurkunst & Talentontwikkeling en het Sociaal Domein. Wij werken als verbinder en intermediair intensief samen met culturele partners en organisaties in de stad; van scholen tot cultuuraanbieders, van gemeente tot provincie, van welzijnsorganisaties tot het bedrijfsleven. Dit alles om de culturele loopbaan van alle Deventenaren te stimuleren en te ondersteunen.

Vanuit een ondernemende houding spelen we in op kansen uit de markt en de wensen van onze klanten. Door verbindingen te leggen tussen activiteiten in de wijken, de scholen, de welzijnsinstellingen en de culturele professionals ontwikkelen we nieuwe initiatieven en doorgaande ontwikkellijnen.

Servicepunt Onderwijs zet zich breed in voor projecten, trainingen, samengestelde programma’s, talentontwikkeling en multidisciplinaire samenwerkingen. Zij geeft onafhankelijk advies en begeleiding aan alle Deventer scholen en cultuuraanbieders. Servicepunt Sociaal Domein zoekt naar culturele oplossingen voor een maatschappelijke vraag van specifieke doelgroepen en gaat de samenwerking aan met o.a. wijkteams, wijkbewoners en zorgpartners. Binnen het Servicepunt Amateurkunst & Talentontwikkeling ondersteunen we amateurkunstorganisaties en linken cultuurmakers aan elkaar en aan projecten. En daarnaast zetten we ons in voor stadsbrede talentenprogramma’s.

Vierjarenplan 2021-2024

 

Kunstcircuit
Deventer

Keizerstraat 70
7411 HH Deventer

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Vacature

Kom bij ons werken

Op dit moment hebben wij geen vacatures.
Lees meer