Verhuur

Meer informatie
of offerte aanvragen?

NEEM CONTACT OP

Corona update

Kunstcircuit Deventer werkt volgens het protocol Cultuureducatie

Ventilatie: 

Kunstcircuit beschikt over twee systemen, namelijk een luchtverversingssysteem dat verse lucht van buiten aanzuigt en vuile lucht naar buiten blaast. Daarnaast is er een gesloten  klimaatbeheersingssysteem dat de lucht koelt.
In de lokalen wordt verse lucht aangevoerd via de  units in de plafonds  en de lucht in de ruimtes wordt  2 x per uur ververst.
 


Ben je op zoek naar een ruimte om te repeteren met jouw dansgroep? Heb je behoefte aan een rustige vergaderruimte? Of ben je misschien op zoek naar een sfeervolle ruimte om een presentatie te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kunstcircuit Deventer is een flexibele netwerkorganisatie op het gebied van kunsteducatie in Deventer. We beschikken over een groot aantal zalen met verschillende oppervlakten, geschikt voor o.a. dans, muziek, tekenen, schilderen, keramiek, edelsmeden, theater. Zo kun je bij ons terecht voor het huren van een zaal of lokaal voor uiteenlopende activiteiten zoals theater- en dansvoorstellingen, muziekrepetities, beeldende kunst of vergaderingen.

Naast het structureel (bijvoorbeeld elke week één uur huren, twaalf weken lang) of incidenteel (eenmalig) huren van een ruimte is het ook mogelijk om aanvullende voorzieningen en faciliteiten te boeken, te denken aan beamers, laptops, instrumenten of kannen koffie/thee.

Een aantal voorbeelden van ruimtes zijn hieronder te vinden. Bekijk ook onze huurvoorwaarden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met annette.vanderhulst@kunstcircuit.nl.

Kunstcircuit Deventer, Keizerstraat 70

Meer informatie of offerte aanvragen?   Neem hier contact op

Kunstcircuit Oost, Zwaluwenburg 2