2000 ansichtkaarten

28-01-2021

Kinderen brengen honderden kaarten met zelfgemaakte foto’s langs bij Deventer woon- zorgcentra. ‘Van geven word ik blij’.

De brievenbussen van de Deventer woon-zorgcentra blijven maar klepperen. Ze worden gevuld met honderden kaarten door Deventer kinderen. En niet zomaar kaarten. Het zijn kaarten met foto’s die de kinderen zelf hebben gemaakt tijdens workshops avond- en natuurfotografie van Sterre Delamarre binnen het project ‘Ik denk aan jou’.

Ouderen hebben het moeilijk in deze tijd. In deze donkere en grauwe dagen kunnen zowel bewoners van woon- en zorgcentra als ouderen die zelfstandig wonen niet of nauwelijks bezoek ontvangen.

Ook voor kinderen is dit een heftige tijd. Ze kunnen niet naar school en hebben vaak minder contact met andere mensen om hen heen die belangrijk voor hen zijn. Kinderen en ouderen kunnen veel voor elkaar betekenen. Juist nu.

Binnen dit fotografieproject, een samenwerking tussen Kunstcircuit Deventer, Raster kinderwerk en fotografe Sterre Delamarre hebben kinderen ansichtkaarten gemaakt voor de bewoners van de Deventer woon- en zorgcentra en de mensen om hen heen waarvan zij denken dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in deze lastige tijd. Op die manier bieden zij een lichtpuntje.

2000 ansichtkaarten

Details evenement

datum
28-01-2021
dag
Donderdag