Wil je meer uit je talent halen? Extra lessen, coaching, meer optredens? Dan zijn deze Deventer talentenprogramma’s op het gebied van muziek, zang, dans en theater er voor jou!

DANS
Is dansen jouw passie? En ben je bereid om veel tijd in je danstalent te steken? Of wil je je voorbereiden op een auditie voor een MBO- of HBO-dansopleiding? Dan is het topstroomtraject van Studio DanZo iets voor jou! Dit traject is extra, je danst daarnaast bij je eigen dansschool. Een scala aan gastdocenten geven les in: klassiek ballet, floorwork, moderne dans, improvisatie, krachttraining, show, physical dynamics en hiphop.
Coördinatie: Marion van Veen marion@studiodanzo.com
www.studiodanzo.nl

MUZIEK – klassiek en licht
Deventer TalentXL is een programma voor talentvolle en gemotiveerde musici en vocalisten tot en met 18 jaar. Het programma bestaat uit extra lestijd bij je eigen docent, samenspel, theorielessen, workshops o.l.v. gastdocenten en vooral ook spelen in de schouwburg en op andere plekken in de stad: solo maar vooral ook samen! Jaarlijkse auditie in oktober, in 2023 op 14 oktober. Klik hier voor aanmelding.
Coördinatie: Lilian Vos lilian.vos@kunstcicruit.nl
www.kunstcircuit.nl

MUZIEK – pop/hiphop/dance
Het Burgerweeshuis biedt workshop- en talentontwikkelingstrajecten aan op het gebied van Pop, Hiphop en Dance. Leer bijvoorbeeld je eigen track produceren of een rap schrijven bij Deventer Talenthouse, of ontmoet andere creatievelingen en volg masterclasses bij New Deventer Collective. Wil je een volgende stap zetten in je carrière als artiest? Dan is de Burger Beurs misschien wat voor jou! Check de website voor alle workshop- en talentontwikkelingstrajecten!
Coördinatie: Kristel Nijs kristel@burgerweeshuis.nl
www.burgerweeshuis.nl/talent

THEATER
Ontdek waar jouw talenten liggen in het theater! Wil jij je verdiepen in de podiumkunsten? Jaarlijks heb je bij het Theaterschip de keuze uit verschillende theaterprojecten waar je je als speler voor kan aanmelden, waaronder de Talentenklas! In dit project bieden wij jou, als gemotiveerde deelnemer, de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen in de podiumkunsten. We gaan op zoek naar jouw talenten.
Coördinatie: Kasper Scholten kasper@theaterschip.nl
www.theaterschip.nl

Stichting Leergeld ondersteunt met kortingsregelingen als de kosten een probleem vormen om mee te doen.