In 1985 bedacht door de toenmalige schouwburgdirecteur is het Deventer Open Podium inmiddels uitgegroeid tot het grootste evenement voor amateurkunstenaars in Deventer. De afgelopen edities hebben jaarlijks zo’n 1000 zangers, dansers, muzikanten, filmers, acteurs en rockers de weg naar het podium weten te vinden. In 2020 net voor de corona uitbraak vond de 35ste editie van DOP plaats, dat feestelijk werd gevierd met allerlei extra activiteiten. Helaas kon in 2021 en 2022 DOP niet doorgaan ivm beperkende maatregelen. In 2023 zijn er 2 edities op zondag 5 en 12 maart 2023.

De organisatie is in handen van Kunstcircuit Deventer, de Deventer Schouwburg en een team van vrijwilligers.

DOP 2023

De inschrijving voor het Deventer Open Podium is geopend. Dit jaar vindt DOP op 2 zondagen plaats: 5 en 12 maart 2023 vanaf 12.30 uur.

Twee dagen
We hebben voor 2 dagen gekozen om enerzijds meer groepen de kans te bieden zich op een podium te presenteren en anderzijds het publiek meer te stroomlijnen.

Introdans en Koren
Zondag 12 maart wordt afgesloten worden met een presentatie van het Dansinjectie-project van Introdans, waarbij professionele choreografen van Introdans met de koren gewerkt hebben aan podiumpresentatie en beweging. Koren presenteren tijdens DOP het resultaat en iedereen is van harte welkom te komen kijken.

Info-avond
Maandag 13 februari is de info-avond voor beide edities. Aanvang 19.30 uur in de Deventer Schouwburg.

Vrijwilligers
Deelname aan DOP betekent ook dat je als groep vrijwilligers ter beschikking stelt. Alleen met vrijwilligers kunnen we DOP gratis organiseren voor zowel de deelnemers als publiek.
Houd hier svp rekening mee.

Inschrijving
Je kunt je inschrijven via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/3VQ3NH7
Inschrijving sluit: 20 januari 2023
Let op: inschrijving betekent nog niet direct plaatsing.