Onze mensen

Kunstcircuit Deventer is een netwerkorganisatie en kenniscentrum in en voor Deventer, met programma’s voor het Onderwijs, Amateurkunst / Vrije Tijd en Wijken en Welzijn. Wij werken als verbinder en intermediair intensief samen met culturele partners en organisaties in de stad; van scholen tot cultuuraanbieders, van gemeente tot provincie, van welzijnsorganisaties tot het bedrijfsleven.

Marijke Blok

Marijke Blok

Onderwijs

Dansend meisje op het gras, vlinder van smeedwerk, opzwepende drumritmes, Theater Wiedus, het Werktheater en nog veel meer, raakte mij als kind. Toneelstukjes maken op de basisschool, cabaret op de middelbare school; altijd was ’t het vuur van samen iets verwezenlijken dat mij dreef; dat positiviteit teweegbrengt en waardevol wordt omdat iedereen zijn of haar kunsten inzet.

Het vuur van ontdekkingen, kansen, humor en samenhang maakt me enthousiast voor mijn werk als programmaleider bij Kunstcircuit Deventer. Ons team verwezenlijkt projecten en langlopende cursussen cultuureducatie in het onderwijs op aanvraag en op maat. Als theaterdocent kan ik mij verwonderen over welke talenten leerlingen laten zien, hoe ze genieten en  groeien. In mijn werk combineer ik mijn opleidingen als muziektherapeut, theaterdocent, middle-management en mijn ervaring in jeugdtheatergroepen. Alle vormen van kunst zie ik als middel om doelen te bereiken en als op zichzelf staande kracht.

Als programmaleider en theatermaker zet ik me in om cultuureducatie in het onderwijs te laten wortelen. Ik zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbinding. Creativiteit zullen leerlingen van nu nodig hebben om sterk te staan in de maatschappij van morgen.
 

Madelinde Bos

Madelinde Bos

Huishoudelijk

Claudia Condorelli

Claudia Condorelli

Communicatie&PR

Sinds januari 2013 ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en PR van Kunstcircuit Deventer. Na een opleiding in digitale communicatie begon ik vrijwel direct bij een klein reclamebureau, waar ik verantwoordelijk was voor het bedenken en vormgeven van verschillende media uitingen. Zoekende naar meer kwam ik daarna terecht bij een cross mediaal productie bedrijf, waar ik als project manager projecten op gebied van digitale media begeleidde.

Aangezien ik veel affiniteit met kunst en cultuur heb, met name muziek en fotografie, besloot ik na een tijdje mijn pijlen te richten op deze branche. Ik vond een openstaande vacature voor communicatie bij voormalig Leeuwenkuil, die aansloot op mijn ervaring en ik wist meteen dat dit het weleens zou kunnen zijn. De kans om mijn ervaringen op commercieel vlak te kunnen combineren met een sociaal en cultureel belang, en dat ook nog eens in een creatieve, dynamische omgeving. De gedachte dat mijn inzet kan resulteren in meer culturele en kunstzinnige betrokkenheid onder de medemens geeft mij enorm veel voldoening.

Alie Frisart

Alie Frisart

Huishoudelijk

Bonnie Harbers

Bonnie Harbers

ConciŽrge

Ik ben Bonnie Harbers, geboren in 1961 in Lichtenvoorde, één van de twee concierges in deeltijd. Naast het werk bij Kunstcircuit Deventer werk ik al 30 jaar in de tuin, en maak ik graag mooie dingen van hout en glas in loodramen.

Het is voor mij een uitdaging om problemen aan het gebouw, materiaal en techniek zelf op te lossen. De veelzijdigheid aan werkzaamheden heb ik me eigen gemaakt door altijd goed te kijken hoe vaklui het doen. Natuurlijk hoort daar ook een beetje handigheid bij. Verder probeer ik zo laagdrempelig en behulpzaam mogelijk de mensen tegemoet te treden, van jong tot oud, zodat iedereen zich gezien en gehoord voelt.

Met z'n allen blijven we werken aan de Leeuwenkuil, om het een aangename en nuttige plek te laten zijn voor cursist, vrijwilligers en personeel.

Annette van der Hulst

Annette van der Hulst

Hoofd Facilitair

Karen Kuipers

Karen Kuipers

Frontoffice

Ik ben inmiddels 50+.  Ik heb een afgeronde hbo-opleiding P&O en een universitaire studie Duitse taal-en letterkunde en Linguïstiek. Ik heb heel veel jaren met plezier drie kinderen opgevoed, die inmiddels het huis uit zijn. Mijn vrije tijd vul ik nu met vooral sociale bezigheden en veel reizen. Verder houd ik van lezen, films kijken, sporten en experimenteer ik graag met koken en bakken.

Ik ben november 1995 begonnen bij het Centrum voor Kunsteducatie met als taak aansturen van de facilitaire dienst en cursistenadministratie. Na de fusie van het centrum voor Kunsteducatie met het Centrum voor Muziek-en Dans werd de nieuwe organisatienaam Leeuwenkuil kunstencentrum. Ik heb lange tijd gewerkt voor de afdeling Onderwijs en Wijken en ondersteunde aanvankelijk alleen in tijden van drukte de cursistenadministratie. Tegenwoordig heeft Kunstcircuit Deventer een frontoffice en werk ik uitsluitend op die plek.

Ik wil de bezoekers en klanten van Kunstcircuit zo goed mogelijk informeren over de verschillende mogelijkheden die we ze te bieden hebben, zodat ze op basis van goede informatie een weloverwogen en voor hen geschikte keuze kunnen maken. Belangrijk is dat mensen het naar hun zin hebben, graag blijven en zeker nog een keertje terugkomen.

Mascha Mekking

Mascha Mekking

Pers. & Salaris

Harry Noordman

Harry Noordman

Hoofd financien

Ayfer Sagir

Ayfer Sagir

Administratie

Lilian Vos

Lilian Vos

Amateurkunst

Mijn naam is Lilian Vos en ben programmaleider Amateurkunst & VT. Kunstcircuit ondersteunt sinds 2004 actief de amateurkunst in al zijn verschijningsvormen. Iedere Deventenaar kan bij het servicepunt terecht voor informatie, advies, ondersteuning en versterking als het gaat om amateurkunst. De disciplines? Muziek, theater, dans, beeldende kunst, nieuwe media en schrijven.  Heb je een vraag of wil je meer weten, neem gerust contact met mij op via lilian.vos@kunstcircuit.nl.

Nancy Wielens

Nancy Wielens

Planner

Nancy Wielens is werkzaam bij Kunstcircuit Deventer als administratief medewerkster. Daarnaast werkt zij als planner bij servicepunt Onderwijs.