Onze mensen

Kunstcircuit Deventer is een netwerkorganisatie en kenniscentrum in en voor Deventer, met programma’s voor het Onderwijs, Amateurkunst / Vrije Tijd en Wijken en Welzijn. Wij werken als verbinder en intermediair intensief samen met culturele partners en organisaties in de stad; van scholen tot cultuuraanbieders, van gemeente tot provincie, van welzijnsorganisaties tot het bedrijfsleven.

Fred

Fred

Concierge

Fred

Fred

Concierge

Hoi,

Ik ben Fred Godvree, wonende te Wijhe sinds juni 2020.

Gekomen vanuit het wilde westen (Rotterdam) maar inmiddels goed gesetteld.

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als avondconcierge op maandag, woensdag en vrijdag.
Nu even overdag vanwege de avondklok.

Voor vragen kunnen jullie mij altijd bellen/mailen.

fred.godvree@kunstcircuit.nl
 

 

Annelies Bartelink

Annelies Bartelink

Onderwijs

Marijke Blok

Marijke Blok

Onderwijs

Dansend meisje op het gras, vlinder van smeedwerk, opzwepende drumritmes, Theater Wiedus, het Werktheater en nog veel meer, raakte mij als kind. Toneelstukjes maken op de basisschool, cabaret op de middelbare school; altijd was ’t het vuur van samen iets verwezenlijken dat mij dreef; dat positiviteit teweegbrengt en waardevol wordt omdat iedereen zijn of haar kunsten inzet.

Het vuur van ontdekkingen, kansen, humor en samenhang maakt me enthousiast voor mijn werk als programmaleider bij Kunstcircuit Deventer. Ons team verwezenlijkt projecten en langlopende cursussen cultuureducatie in het onderwijs op aanvraag en op maat. Als theaterdocent kan ik mij verwonderen over welke talenten leerlingen laten zien, hoe ze genieten en  groeien. In mijn werk combineer ik mijn opleidingen als muziektherapeut, theaterdocent, middle-management en mijn ervaring in jeugdtheatergroepen. Alle vormen van kunst zie ik als middel om doelen te bereiken en als op zichzelf staande kracht.

Als programmaleider en theatermaker zet ik me in om cultuureducatie in het onderwijs te laten wortelen. Ik zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbinding. Creativiteit zullen leerlingen van nu nodig hebben om sterk te staan in de maatschappij van morgen. 
Heb je een vraag of wil je meer weten, neem gerust contact op via marijke.blok@kunstcircuit.nl.

Madelinde Bos

Madelinde Bos

Huishoudelijk

Alie Frisart

Alie Frisart

Huishoudelijk

Lennard Gols

Lennard Gols

sociaal domein

Mijn passie voor kunst en cultuur begon als puber. Als actieve skater werd de hiphop cultuur mij met de paplepel ingegoten. Nadat ik de school voor journalistiek heb afgerond ben ik aan de slag gegaan bij Poppodium Burgerweeshuis als educatief medewerker. Hier begeleide ik jong muzikaal talent en zorgde ik er voor dat scholieren in contact kwamen met kunst en cultuur die paste bij hun belevingswereld. Vervolgens heb ik zes jaar in Haarlem gewoond en gewerkt. Hier werkte ik als cultuurcoach en zette ik een loket voor cultuureducatie op, waarbij het hoofddoel was om culturele organisaties programma’s te laten ontwikkelen die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren en hier op voort te bouwen. Daarnaast vond ik de ruimte en drive om mijn eigen bedrijf, www.cultureelverschil.nl op te zetten.
 

Sinds januari 2020 ben ik programmaleider kunst en cultuur in het sociaal domein. Binnen deze functie is het mijn doel om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en in het bijzonder groepen die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met kunst en cultuur. Dit doe ik met de verschillende culturele en maatschappelijke partners in de stad. In deze functie probeer ik maatschappelijke problemen en vraagstukken te in beeld te brengen of hier, waar mogelijk, een antwoord op te geven.

Voor vragen kun je contact opnemen via 
Lennard.Gols@Kunstcircuit.nl

 

 

Bonnie Harbers

Bonnie Harbers

ConciŽrge

Ik ben Bonnie Harbers, geboren in 1961 in Lichtenvoorde, één van de twee concierges in deeltijd. Naast het werk bij Kunstcircuit Deventer werk ik al 30 jaar in de tuin, en maak ik graag mooie dingen van hout en glas in loodramen.

Het is voor mij een uitdaging om problemen aan het gebouw, materiaal en techniek zelf op te lossen. De veelzijdigheid aan werkzaamheden heb ik me eigen gemaakt door altijd goed te kijken hoe vaklui het doen. Natuurlijk hoort daar ook een beetje handigheid bij. Verder probeer ik zo laagdrempelig en behulpzaam mogelijk de mensen tegemoet te treden, van jong tot oud, zodat iedereen zich gezien en gehoord voelt.

Met z'n allen blijven we werken aan Kunstcirciut Deventer, om het een aangename en nuttige plek te laten zijn voor cursist, vrijwilligers en personeel.

Gosse Hiemstra

Gosse Hiemstra

Directeur

Kunst en Cultuur hebben altijd mijn belangstelling gehad. Ik geniet van museumbezoek in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft muziek mijn belangstelling, popconcerten, maar ook opera en bezoek graag  culturele evenementen zoals Deventer op Stelten, de Boekenmarkt en het DickensFestijn. Ook geschiedenis, erfgoed en historische steden hebben mijn belangstelling.

Ik ben ruim 17,5 jaar wethouder geweest in Deventer en Raalte, met onder andere ook de portefeuille Cultuur en was lang werkzaam bij Hogeschool Saxion als hoofddocent en ontwikkelaar, als laatste bij het Kenniscentrum voor Innovatie en Ondernemerschap. Sinds juli 2018 ben ik directeur-bestuurder van het Kunstcircuit.

Annette van der Hulst

Annette van der Hulst

Hoofd Facilitair

Karen Kuipers

Karen Kuipers

Frontoffice

Ik ben inmiddels 50+.  Ik heb een afgeronde hbo-opleiding P&O en een universitaire studie Duitse taal-en letterkunde en Linguïstiek. Ik heb heel veel jaren met plezier drie kinderen opgevoed, die inmiddels het huis uit zijn. Mijn vrije tijd vul ik nu met vooral sociale bezigheden en veel reizen. Verder houd ik van lezen, films kijken, sporten en experimenteer ik graag met koken en bakken.

Ik ben november 1995 begonnen bij het Centrum voor Kunsteducatie met als taak aansturen van de facilitaire dienst en cursistenadministratie. Na de fusie van het centrum voor Kunsteducatie met het Centrum voor Muziek-en Dans werd de nieuwe organisatienaam Leeuwenkuil kunstencentrum. Ik heb lange tijd gewerkt voor de afdeling Onderwijs en Wijken en ondersteunde aanvankelijk alleen in tijden van drukte de cursistenadministratie. Tegenwoordig heeft Kunstcircuit Deventer een frontoffice en werk ik uitsluitend op die plek.

Ik wil de bezoekers en klanten van Kunstcircuit zo goed mogelijk informeren over de verschillende mogelijkheden die we ze te bieden hebben, zodat ze op basis van goede informatie een weloverwogen en voor hen geschikte keuze kunnen maken. Belangrijk is dat mensen het naar hun zin hebben, graag blijven en zeker nog een keertje terugkomen.

Mascha Mekking

Mascha Mekking

Pers. & Salaris

Harry Noordman

Harry Noordman

Hoofd financien

Robin Prijs

Robin Prijs

Onderwijs

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd voor cultuur en cultuureducatie door het maken van muziek. Dit begon allemaal als slagwerker bij de muziekvereniging te Twello, waar ik nog steeds heel veel plezier beleef aan het spelen in een groep. Gaandeweg ontdekte ik de waarde van het samen spelen en zelf musiceren. Ook is mijn culturele veld verbreed door te verdiepen in fotografie en het bespelen van de basgitaar. Via de opleiding docent muziek kwam ik aanraking met alle facetten van muziek en het interdisciplinair werken. Vervolgens ben ik via mijn uiteindelijke opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming terecht gekomen bij destijds de Leeuwenkuil.

In mijn werk zet ik in op de verbinding tussen cultuur en het onderwijs. Het onderwijs kan met al haar vragen bij ons team terecht. Ook zie ik een mooie taak in het aanjagen en faciliteren van samenwerkingen en aanzetten tot co-creatie tussen onderwijs en cultuur(aanbieders). Cultuur biedt leerlingen in Deventer en omstreken de kans om creativiteit te ontdekken en zichzelf ontwikkelen. Maar laat hen bovenal met nog meer plezier leren. Dit allemaal mede mogelijk maken geeft mij erg veel voldoening.
Heb je een vraag of wil je meer weten, neem gerust contact op via robin.prijs@kunstcircuit.nl.

Lilian Vos

Lilian Vos

Amateurkunst

Mijn naam is Lilian Vos en ben programmaleider Amateurkunst & VT. Kunstcircuit ondersteunt sinds 2004 actief de amateurkunst in al zijn verschijningsvormen. Iedere Deventenaar kan bij het servicepunt terecht voor informatie, advies, ondersteuning en versterking als het gaat om amateurkunst. De disciplines? Muziek, theater, dans, beeldende kunst, nieuwe media en schrijven. Heb je een vraag of wil je meer weten, neem gerust contact met mij op via lilian.vos@kunstcircuit.nl.

Anna Wensing

Anna Wensing

Onderwijs

Mijn naam is Anna Wensing en ik ben sinds november 2019 werkzaam als Medewerker Planning en Organisatie Onderwijs bij Kunstcircuit.

Ik heb een afgeronde opleiding Media & Entertainment Management en ben hiervoor zowel in de culturele sector als in de zorgsector werkzaam geweest. In mijn vrije tijd is het bezoeken van concerten en festivals een van de dingen die ik het liefste doe.


In mijn rol als Medewerker Planning en Organisatie ondersteun ik mijn collega’s bij de organisatie van nieuwe en lopende projecten binnen de verschillende programma’s. Het leggen van een goede (administratieve) basis vind ik belangrijk, zodat er voor scholen en culturele aanbieders alle ruimte ontstaat om samen prachtige culturele projecten te ontwikkelen. Daar zet ik bij mij Kunstcircuit dan ook vol enthousiasme voor in!

Heb je een vraag of wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op via anna.wensing@kunstcircuit.nl.

Nancy Wielens

Nancy Wielens

OnderwijsBij de organisatie Kunstcircuit Deventer ben ik werkzaam als medewerker planning & organisatie voor het programma CultuurCircuit, onderdeel van Servicepunt Onderwijs. 

CultuurCircuit is een duurzaam cultuureducatie programma waar jaarlijks ca. 8.000 tot 10.000 leerlingen aan deelnemen uit het basisonderwijs. Alle leerlingen willen wij graag tijdens hun basisschool-loopbaan kennis laten maken met de verschillende disciplines: theater, dans, muziek, nieuwe media, techniek, cultureel erfgoed en schrijven.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via nancy.wielens@kunstcircuit.nl