Cultuur in de spiegel

Wil je meer kennis en inzicht over de waarde en betekenis van cultuuronderwijs? Wij bieden een training volgens een neutrale en wetenschappelijke theorie over cultuur. Deze training is bedoeld voor leerkrachten en cultuuraanbieders. De Rijnbrink (partner in het sociaal en cultureel domein in Overijssel en Gelderland) organiseert de training in samenwerking met Kunstcircuit Deventer met een bijeenkomst in oktober en november 2017.

Het uitgangspunt is dat je in tijden waarin veel nieuwe plannen voor cultuureducatie worden gemaakt, nog beter kunt kiezen voor de inhoud van cultuuronderwijs op jouw school omdat je er meer zicht op krijgt. Je krijgt een korte introductie over de theorie van cultuur, de ontwikkeling van het cultureel bewustzijn van leerlingen 4-12 jaar en de drie pijlers die houvast bieden bij het invullen van cultuur-onderwijs. Via onderstaande link vind je meer informatie over de inhoud van de training.

Wanneer
Vrijdag 13 oktober 2017 van 13.00 – 16.00 uur
Vrijdag 17 november 2017 van 13.00 – 16.00 uur

Waar
Deventer: Kunstcircuit aan de Keizerstraat 70

Aanmelden en meer informatie
Neem voor meer informatie of vragen contact op met de adviseurs Cultuureducatie van Rijnbrink of maak uw interesse kenbaar in het aanmeldformulier via de link:
https://www.rijnbrink.nl/campus/aanbod-de-jeugd-heeft-de-toekomst/275-werken-met-het-cultuurkader-van-cultuur-in-de-spiegel

Cultuur in de spiegel

Details evenement

datum
17-11-2017
dag
Vrijdag
tijd
13.00 16.00 uur
locatie
Kezierstraat 70