Speel en repetitielocaties

amateurkunst

PRODUCTIES


Heb je ook een locatie aan te bieden? Laat het ons weten. Naast de podia kent Deventer een aantal voorzieningen waar amateurkunstverenigingen gebruik van kunnen maken voor repetities en voorstellingen. Hieronder staat een overzicht van deze locaties. Weet je een geschikte locatie die er niet bij staat, geef deze dan s.v.p. door. Hieronder enkele organisaties die ruimten te huur aanbieden.

Kunstcircuit Deventer
Contact: Annette van der Hulst
Keizerstraat 70
7411 HH Deventer
0570 665080
verhuur@kunstcircuit.nl


Braakhekke Cultuurhuus Bathmen
Contact: Hanny Willighagen
Schoolstraat 6a
7437 AE Bathmen
0570-542420
info@cultuurhuusbraakhekke.nl


Dansatelier de Rozenfabriek
Sfeervolle nieuwe locatie met dansvloer (7,5x10,5) en verrijdbarespiegelwand. Kleedkamer, grote tafel, keuken e.a. voorzieningen aanwezig. Uitermate geschikt voor (dans) -cursussen, -workshops of -repetities: eenmalig of wekelijks, per uur of per dagdeel.

Contact: 06 477 82 440
www.deRozenfabriek.nl

 

Dazzle 
Ben je op zoek naar een leuke, spannende en uitdagende lokatie voor repetitie, voorstelling, vergadering of demonstratie, dan is de ruimte van organisatie-adviesbureau Dazzle een bezoekje waard.
Op het terrein van De Gasfabriek aan de Zutphenseweg in Deventer hebben zij een 160 m2 grote trainingsruimte. In de avonduren is deze nu beschikbaar voor culturele doeleinden.

Voor koren, theater, kleinere vocalgroepen, voorstellingen voor kleintheater, zang enz. Prijs in overleg.

Wij  bieden:

  • Een verwarmde ruimte van circa 160 m2
  • Gratis voldoende parkeergelegenheid
  • Vlak bij de A1
  • Selfcatering-mogelijkheden
  • Koffie en thee-apparatuur aanwezig
  • Piano
  • Podium van 4x4, incl. theaterlicht
  • Diverse zit en vergadermogelijkheden
  • 2 schommels
  • Kleine opslag


Nieuwsgierig?  Neem dan contact op met Monique Braam voor een afspraak (06-22578119)De School van Frieswijk
Sfeervolle accomodatie in drie voormalige klaslokalen omgebouwd tot multifunctionele ruimtes geschikt voor o.a. repetities en uitvoeringen.

Contact: Avegoorsedijk 2, 7433 RG Schalkhaar 0570-530115
Tel: 0570-530156 www.schoolvanfrieswijk.nl


Deventer Schouwburg
De Deventer Schouwburg biedt een zee aan ruimtelijke mogelijkheden. De verschillende ruimtes kunnen los van elkaar of juist aan elkaar gekoppeld worden. Al dan niet in combinatie met de Grote Zaal, de Kleine Zaal, vier verschillende, separaat te gebruiken foyers of het podium zelf. Door deze flexibiliteit kunnen er verrassende gebruiksmogelijkheden ontstaan en kan een evenement vaak precies ‘op maat’ worden vormgegeven en ingevuld.

www.deventerschouwburg.nl

 


Huis voor de Amateurkunst
Sinds juni 2013 is Deventer een podiumzaal rijker. In het Havenkwartier in Deventer is het Huis voor de Amateurkunst gevestigd. Een zaal met een vrije (verende) speelvloer van 9 bij 9 meter en een publiekscapaciteit van maximaal 150 mensen.

De zaal is technisch zeer goed ingericht en daarnaast beschikt het theater over 2 kleedkamers en een inpandige laad en los plek. Het Huis voor de Amateurkunst is te huren als vaste repetitielocatie (ma t/m woensdag avond), incidenteel als repetitielocatie en vanzelfsprekend als uitvoeringslocatie. Dit alles tegen zeer betaalbare prijzen. Voor meer informatie kijk op www.theaterschip.nl of mail met erik@theaterschip.nl.

 


MOOVZ Dance & Fitness
Mooie repetitie/speel/dansruimte bij MOOVZ op een superlocatie: op de Runshopping Centre De Snipperling (Bij de Gamma), vanuit diverse invalswegen bereikbaar via auto, bus, trein of fiets, ook voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren. Een mooie zaal van 12mx10m met professionele houten dansvloer en kwaliteitsspiegelwand te huur. Inclusief gebruik van kleedruimte, zitruimte, professionele Yamaha audio-installatie. Ook andere, kleinere ruimtes te huur (vanaf 22m2). Eenmalig of wekelijks/maandelijks. Per uur, dagdeel of dag. 0653905478 of info@moovzdeventer.nl

 

Muziekhuis Deventer

 

Sinds 1 september 2013 heeft Deventer een nieuwe locatie voor muzieklessen, workshops en repetities. Het Muziekhuis is gevestigd in het oude St. Geertruidenziekenhuis, biedt ruimtes van diverse formaten (bijv. 11, 14, 30 en 63 m2) en algemene voorzieningen zoals een keuken en een woonkamer met speelgoed voor kinderen. De ruimtes zijn te huur per dagdeel (ook avonden en weekenden). Het Muziekhuis is op loopafstand van het station en er is gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie, zie

 

www.muziekhuisdeventer.nl, info@muziekhuisdeventer.nl, of bel 06 4721 4907 (Iris van de Kamp).


Raster Welzijnsgroep
Raster verhuurt ruimten in diverse activiteitencentra voor eenmalig of regelmatig gebruik. Kijk voor info op: www.rastergroep.n