Agenda

amateurkunst

PRODUCTIES

Themabijeenkomst “De AVG een jaar later”

Op 25 mei 2018 is de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG is ook van toepassing op sport- en cultuurverenigingen en andere maatschappelijke organisaties.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. Om te kijken of uw vereniging of organisatie de AVG goed heeft geïmplementeerd, organiseren wij op maandag 27 mei 2019 een themabijeenkomst. Hoe gaat het nu binnen uw vereniging? In hoeverre is de privacyverklaring opgesteld en het beleid geïmplementeerd? Zijn er zaken waar je tegenaan loopt of vragen over hebt? Maar ook geeft jurisprudentie meer duidelijkheid over de wet en wat dit betekent voor kleine organisaties zoals verenigingen en lokaal opererende stichtingen.

Ontwikkelingen rondom de AVG worden besproken en er is ruimte om uw vraag te stellen over de AVG in relatie tot uw vereniging.

 

Deelnemers De bijeenkomst AVG is bedoeld voor bestuursleden van sport- of culturele verenigingen gevestigd in de gemeente Deventer.

Datum, tijd en locatie Maandag 27 mei 2019 | 19.30 – 21.00 uur Kunstcircuit Keizerstraat 70, Deventer

Kosten & inschrijven Voor sport- en culturele verenigingen aangesloten bij Sportbedrijf Deventer of Kunstcircuit is deze bijeenkomst gratis toegankelijk. Klik hier om in te schrijven.

 

 

Themabijeenkomst “De AVG een jaar later”

Details evenement

datum
27-05-2019
dag
Maandag
tijd
19.30-21.00 uur
prijs
gratis