Agenda

amateurkunst

PRODUCTIES

HuiskamerTheater Tour

HuiskamerTheaterTour rond Het Grote Kerkhof Het gaat weer gebeuren: Theater in de huiskamer op zondag 15 april

Rond het Grote Kerkhof laten 6 Deventer amateurtheaterverenigingen een breed scala theater zien. Op één middag kunt u in 6 huiskamers genieten van 6 verschillende uitvoeringen.  

In samenwerking met de Vereniging Cultuur aan het Grote Kerkhof organiseert Kunstcircuit voor de6e keer de HuiskamerTheaterTour.   

Deventer Stadsgidsen nemen groepjes (van ca 20 personen) mee naar (in totaal) 6 huiskamer-theaters rond het Grote Kerkhof in Deventer. In elk “theater” wordt het publiek door de spelers verrast met een voorstelling van ongeveer 15 minuten. Contact tussen publiek en spelers in optima forma. Onderweg van het ene theater naar het ander theater zal de begeleidende Stadsgids vele wetenswaardigheden vertellen over de historie van het Grote Kerkhof. In de pauze kunt u genieten van een drankje.

Aan HuiskamerTheaterTour doen mee:
Theatersportvereniging Andere koek, Blauwe Maandag, Theater Locus, PlusLeo en De Schalmspelers, Toneelgroep Volksonderwijs.

De kaarten voor deelname aan dit unieke evenement zijn voor €15,00 te koop in Eetcafé de 7e Hemel,  Grote Kerkhof 28 in Deventer. Let wel, het aantal deelnemers beperkt (maximaal 120).

 

HuiskamerTheater Tour

Details evenement

datum
15-04-2018
dag
Zondag
tijd
13.30-17.00 uur
locatie
divers
prijs
15,00