Tijd: 10:15
Locatie: Keizerstraat 70

Vrijdag 14 april is er weer een Kunstcafé tussen 10.15 en 11.45 uur op locatie Keizerstraat 70.

Mieke Conijn, directeur Kunstenlab en IJsselbiënnale, vertelt over de IJsselbiënnale, een tweejaarlijkse internationale buitententoonstelling met prikkelende kunstwerken langs de IJssel en een uitgebreid cultureel programma de Nevengeul. Onder de titel Grondtonen stelt IJsselbiënnale 2023 de aarde, bodem en grond centraal. 

 De muziek wordt verzorgd door Trio Trespa met Rienus Oude Kempers (hobo), Ida lamme (klarinet) en Leny Stappers (fagot). Het trio speelt werk van Haydn, Schubert en Warner-Buhlman.  

 In de serie Dichterbij dan je denkt vertelt José Wieferink (commissaris activiteiten/ ledenzaken) over de Hereeniging. Sociëteit De Hereeniging (169 jaar jong) is een besloten, maar zeker geen gesloten sociëteit. Een mooie plek voor ontmoeting in een sfeervol monumentaal pand.  

 De Stichting Art Brut Platform is december jl met een nieuwe galerie gestart (Nieuwstaat Deventer) voor het tonen en verkopen van art brut. Medeoprichter Marianne de Bakker zal dit Kunstcafé iets vertellen over wat Art Brut is en waarom dit zo’n bijzondere kunst oplevert.

 (opgave graag via lilian.vos@kunstcircuit.nl)