speel & repetitielocaties

Kunstcircuit

PRODUCTIES


Heb je ook een locatie aan te bieden? Laat het ons weten. Naast de podia kent Deventer een aantal voorzieningen waar amateurkunstverenigingen gebruik van kunnen maken voor repetities en voorstellingen. Hieronder staat een overzicht van deze locaties. Weet je een geschikte locatie die er niet bij staat, geef deze dan s.v.p. door. Hieronder enkele organisaties die ruimten te huur aanbieden.
 


Braakhekke Cultuurhuus Bathmen

Contcat: Hanny Willighagen

Schoolstraat 6a

7437 AE Bathmen

0570-542420

info@cultuurhuusbraakhekke.nl

 


Dansatelier de Rozenfabriek

Sfeervolle nieuwe locatie met dansvloer (7,5x10,5) en verrijdbarespiegelwand. Kleedkamer, grote tafel, keuken e.a. voorzieningen

aanwezig. Uitermate geschikt voor (dans) -cursussen, -workshops of -repetities: eenmalig of wekelijks, per uur of per dagdeel.

contact: 06 477 82 440

www.deRozenfabriek.nl

 


De School van Frieswijk

Sfeervolle accomodatie in drie voormalige klaslokalen omgebouwd tot multifunctionele ruimtes geschikt voor o.a. repetities en uitvoeringen.

Contact: Avegoorsedijk 2, 7433 RG SChalkhaar 0570-530115

0570-530156 www.schoolvanfrieswijk.nl


Deventer Schouwburg

De Deventer Schouwburg biedt een zee aan ruimtelijke mogelijkheden. De verschillende ruimtes kunnen los van elkaar of juist aan elkaar gekoppeld worden. Al dan niet in combinatie met de Grote Zaal, de Kleine Zaal, vier verschillende, separaat te gebruiken foyers of het podium zelf. Door deze flexibiliteit kunnen er verrassende gebruiksmogelijkheden ontstaan en kan een evenement vaak precies ‘op maat’ worden vormgegeven en ingevuld.

www.deventerschouwburg.nl


Huis voor de Amateurkunst

Sinds juni 2013 is Deventer een podiumzaal rijker. In het Havenkwartier in Deventer is het Huis voor de Amateurkunst gevestigd. Een zaal met een vrije (verende) speelvloer van 9 bij 9 meter en een publiekscapaciteit van maximaal 150 mensen.
De zaal is technisch zeer goed ingericht en daarnaast beschikt het theater over 2 kleedkamers en een inpandige laad en los plek.
Het Huis voor de Amateurkunst is te huren als vaste repetitielocatie (ma t/m woensdag avond), incidenteel als repetitielocatie en vanzelfsprekend als uitvoeringslocatie.
Dit alles tegen zeer betaalbare prijzen. Voor meer informatie kijk op

www.theaterschip.nl of mail met erik@theaterschip.nl

 


Leeuwenkuil kunstencentrum

De Leeuwenkuil (Keizerstraat 68) heeft de beschikking over een groot aantal zeer goed uitgeruste zalen. In overleg zijn deze te huur zowel voor eenmalig als regelmatig gebruik, zowel voor repetities als bijeenkomsten van federaties van amateurverenigeningen. Voor aangesloten verenigingen geldt een kortingsregeling.

Contact: Annette van der Hulst / Annette.vanderHulst@Leeuwenkuil.nl / www.leeuwenkuil.nl

Daarnaast is het mogelijk om als cursist en niet-cursist bij de Leeuwenkuil voor een activiteit een zaal te huren. Je kunt bijvoorbeeld je eigen instrument meenemen maar ook aangeven dat je op een van de aanwezige piano’s wilt oefenen. Heb je interesse in het huren van een ruimte, dan kun je een aanvraag indienen. Neem in dit geval contact op met de receptie van de Leeuwenkuil (0570) 665080.

 


MOOVZ Dance & Fitness

Mooie repetitie/speel/dansruimte bij MOOVZ op een superlocatie: op de Runshopping Centre De Snipperling (Bij de Gamma), vanuit diverse invalswegen bereikbaar via auto, bus, trein of fiets, ook voldoende parkeergelegenheid en gratis parkeren. Een mooie zaal van 12mx10m met professionele houten dansvloer en kwaliteitsspiegelwand te huur. Inclusief gebruik van kleedruimte, zitruimte, professionele Yamaha audio-installatie. Ook andere, kleinere ruimtes te huur (vanaf 22m2). Eenmalig of wekelijks/maandelijks. Per uur, dagdeel of dag. 0653905478 of

info@moovzdeventer.nl

 


Muziekhuis Deventer

Sinds 1 september 2013 heeft Deventer een nieuwe locatie voor muzieklessen, workshops en repetities. Het Muziekhuis is gevestigd in het oude St. Geertruidenziekenhuis, biedt ruimtes van diverse formaten (bijv. 11, 14, 30 en 63 m2) en algemene voorzieningen zoals een keuken en een woonkamer met speelgoed voor kinderen. De ruimtes zijn te huur per dagdeel (ook avonden en weekenden). Het Muziekhuis is op loopafstand van het station en er is gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie, zie

www.muziekhuisdeventer.nl, info@muziekhuisdeventer.nl, of bel 06 4721 4907 (Iris van de Kamp).


Parolo

Parolo exploiteert een reeks maatschappelijke accommodaties onder de titel 'zalen met een ziel'. Iedere accommodatie heeft een eigen verhaal en eigen karakter. Tezamen bieden zij twintig te verhuren ruimten voor vergaderingen, workshops, presentaties, bedrijfs- of verenigings- activiteiten, werkplekken voor ZZP-ers en een B&B. Daarbij horen (h)eerlijk eten en drinken, moderne faciliteiten en verrassende sociale en culturele evenementen.

Latijnse School  /e-mail: info@latijnseschool.nl

Fermerie /  e-mail: info@fermerie.nl

Elegast   / e-mail: info@elegastdeventer.nl

Floris vijf  /e-mail: info@florisvijf.nl

 

  Latijnse School


Partycentrum De Horst

Kerkstraat 5
7412 XM Deventer
0570 614968

info@dehorst.com
www.dehorst.com


Raster Welzijnsgroep

Raster verhuurt ruimten in diverse activiteitencentra voor eenmalig of regelmatig gebruik.

Kijk voor info op: www.rastergroep.nl.